Detall de la taula
El dia de Nadal, com cada any, fem a dinar a casa i, també com cada any, el pica-pica és la part de l'àpat més esperada. A tots els agrada trobar la taula plena de petites gurmanderies que no acostumem a fer la resta de l'any o que fem en molt poques ocasions. Us en deixo una petita mostra del que vàrem posar.
Tartaletes d'escalivada i anxoves de l'Escala
Tartaletes d'enciam en juliana, formatge fresc i melmelada de tomàquet
Tartaletes de formatge cremós, salmó fumat i cogombrets en vinagre
Pintxo de xistorra, aquest és un clàssic,
tinc la sospita que si no el posés, junt amb el de botifarra d'arròs, no vindria ningú al dinar.
A banda hi havia, pernil i llom ibèric, olives, patés diversos, patates braves, ous de guatlla, llagostins, brandada de bacallà amb torradetes, tartaletes de mousse de tonyina, de crema de roquefort amb nous, fuet, formatges, escopinyes, patates fregides.... ni me'n recordo. A ells els agrada menjar-s'ho, jo m'ho passo "pipa" fent-ho, què més vull?!
Les fotografies, com sempre, gentilesa de l'Aina, la meva filla gran.
No hay comentarios:
Publicar un comentario