22 octubre 2013

Pumpkin & apple fluffy cake


Altre cop una nova versió d'una vella recepta! Aquesta vegada d'un clàssic familiar: el Plum Cake de carbassa i poma // A new version of an old recipe again! This time about a classic one we love to enjoy in family: the pumpkin and apple fluffy cake.

Ingredients
212 g de puré de carabassa 
1 poma 
165 g de sucre morè 
2 ous 
375 g de farina d’espelta 
1 tbsp de canyella en pols 
50 g de panses americanes 
30 g de palets d’ametlla 
 1 sobre de llevat 

Bulliu la carbassa i la poma, tallada en dos. Barregeu en un recipient, amb el turmix, el puré de carbassa i poma, el sucre i els ous. 
Afegiu-hi la farina, la canyella, el llevat i barregeu-ho amb una espàtula. 
Introduïu-ho al forn, prèviament escalfat a 180º, durant uns 40 minuts. 
Verifiqueu que estigui cuit introduint un ganivet: si surt net estarà llest per treure’l del forn.



Ingredients
212 g of pumpkin puree
1 apple
165 g og brown sugar
2 eggs
375 g buckwheat flour (spelt)
1 tbsp of powder cinnamon
50 g of "american" raisins
30 g of almond fillets
1 packet of yeast 


Boil the pumpkin and the apple, cut in two. 
Mix in a bowl, with a blender, the pumpkin puree and the apple, the sugar and the eggs. 
Add the buckwheat flour, the cinnamon, the packet of yeats and mix the mixture with a spatula. 
Introduce it into the oven, preheated to 180 degrees, for about 40 minutes. Make sure it is cooked sticking a knife: if it is clean, you fluffy cake is done!




Una recepta molt tardorenca perfecta per prendre amb un café calent o un te verd// Just a perfect recipe for this season of the year to take with a hot coffee or a green tea. 

1 comentario:

was-was dijo...

oh its looks delicious and beautiful ,.. ^_^