Altre cop una nova versió d'una vella recepta! Aquesta vegada d'un clàssic familiar: el Plum Cake de carbassa i poma // A new version of an old recipe again! This time about a classic one we love to enjoy in family: the pumpkin and apple fluffy cake.
Ingredients
212 g de puré de carabassa
1 poma
165 g de sucre morè
2 ous
375 g de farina d’espelta
1 tbsp de canyella en pols
50 g de panses americanes
30 g de palets d’ametlla
1 sobre de llevat
Bulliu la carbassa i la poma, tallada en dos. Barregeu en un recipient, amb el turmix, el puré de carbassa i poma, el sucre i els ous.
Afegiu-hi la farina, la canyella, el llevat i barregeu-ho amb una espàtula.
Introduïu-ho al forn, prèviament escalfat a 180º, durant uns 40 minuts.
Verifiqueu que estigui cuit introduint un ganivet: si surt net estarà llest per treure’l del forn.
Ingredients
212 g of pumpkin puree
1 apple
165 g og brown sugar
2 eggs
375 g buckwheat flour (spelt)
1 tbsp of powder cinnamon
50 g of "american" raisins
30 g of almond fillets
1 packet of yeast
Boil the pumpkin and the apple, cut in two.
Mix in a bowl, with a blender, the pumpkin puree and the apple, the sugar and the eggs.
Add the buckwheat flour, the cinnamon, the packet of yeats and mix the mixture with a spatula.
Introduce it into the oven, preheated to 180 degrees, for about 40 minutes. Make sure it is cooked sticking a knife: if it is clean, you fluffy cake is done!
Una recepta molt tardorenca perfecta per prendre amb un café calent o un te verd// Just a perfect recipe for this season of the year to take with a hot coffee or a green tea.
1 comentario:
oh its looks delicious and beautiful ,.. ^_^
Publicar un comentario