12 junio 2008

Soupe de concombre - sopa de cogombre - sopa de pepino


Mais oui, c'est une soupe de concombre. La seule difference c'est que nous on pas mis de yaourt, nous ont mis creme végétal.

Doncs sí, això és una sopa de cogombre. La única diferència en relació als ingredients que heu dit, és que nosaltres no hem posat iogurt, hem utilitzat crema vegetal.

Pues sí, esto es una sopa de pepino. La única diferencia en relación a los ingredientes que habéis citado, es que nosotros no hemos puesto yogurt, si no que hemos utilizado crema vegetal.

Ingredients

1/2 litre de bouillon végétal / brou vegetal / caldo vegetal
1 concombre / cogombre / pepino
1 oignon / ceba / cebolla
2 gousses d'ail /dents d'all / dientes de ajo
1 c. a soupe de farine intégral / c. sopera de farina integral / c. sopera de harina integral
20 ml d'huile d'olive / oli d'oliva / aceite de oliva
1 yaourt de soja o bien 1 brick de créme végétal / iogurt de soja o crema vegetal / yogurt de soja o crema vegetal
1 c. a soupe de persil coupe / c. de sopa de julivert tallat / c. de sopa de perejil cortadito
poivre / pebre / pimienta
menthe / menta
sel /sal

Mettre le bouillon, le concombre, l'ignon et l'ail dans une terrine et bouillonner pendant 10 minutes. Ajouter la farine. Mixer en ajoutant petit peu de menthe. Ajouter l'oil, el yaourt, le persil, sel et poivre. Chaufer un petit peu, non bouillonner, remuer tout le temps. Ça c'est tout!

Poseu el brou, el cogombre, la ceba i l'all dins una cassola i porteu a ebullició durant 10 minuts. Afegeiu la farina. Tritureu afegint uns brins de menta. Afegiu l'oli, el iogurt, el julivert, la sal i el pebre. Escalfeu una mica, tot remenant, però no ho deixeu bullir. Això és tot!

Poner el caldo, el pepino, la cebolla y el ajo en una cazuela y hervir durante 10 minutos. Añadir la harina. Triturar añadiendo un poco de menta. Añadir el aceite, el yogurt, el perejil, la sal y la pimienta. Calentar un poco, sin dejar de remover, no lo dejéis hervir. Esto es todo!

3 comentarios:

Carmiña dijo...

Gracias Blanca

Anónimo dijo...

C'est très frais tout cela, j'adore.

Bridy

Sorina dijo...

You have a very nice blog great recipe