13 octubre 2013

Barretes de civada, plàtan i xocolata


Barretes energètiques perfectes per esmorzar, per endur-te-les a la feina o un bon esmorzar per als més petits. 

Ingredients
3 plàtans
3 tbsp de mantega d'ametlla o de qualsevol altre fruit sec (cacauet, avellana...)
1/4 de mel
1 tbsp d'oli de girasol o de coco
1 tsp de canyella
1/2 tsp de sal
3 tasses de flocs de civada
1 1/4 tasses de nous picades i altres fruits secs o llavors (avellanes torrades o llavors de sèsam negre)
1/4 tasses de piquets de xocolata 

Preescalfeu el forn a 170º (aire). Tritureu els plàtans, la mantega d'ametlla, l'oli de girasol, la mel, la canyella i la sal fins aconseguir un barreja homogènia i cremosa. En un bol gran barregeu la civada, les nous picades i les altres llavors, i els piquets de xocolata. Afegiu-hi la barreja de plàtan i remeneu-ho tot. Unteu una safata amb oli i estireu-hi la massa, de manera que quedi uniforme. Enforneu durant uns 40 minuts, fins que les vores estiguin daurades. Retireu del forn i deixeu refredar en una reixeta. Un cop fred del tot, talleu les barretes de la mida que preferiu. 



Si voleu la versió original la trobareu aquí

No hay comentarios: